De man die nikske kan

Demandienikske-A5-flyerHet jaar loopt bijna op zijn einde en dat betekent ook dat we jullie opnieuw verwennen met een nieuwe productie!  Dit jaar kozen we voor het stuk “De man die nikske kan” van auteur Kamiel Kemels in een regie van onze huisregisseur Chris De Saveur. 

Mijnheer De Bruyn is vertegenwoordiger van de firma Gezond en Mooi (een soort cosmeticabedrijf). Hij is kanshebber om in de directie te geraken. Doch mijnheer De Bruyn verkiest het gewone leven. Hij gaat graag eens biljarten en kaarten en is zeer sociaal aangelegd. Zijn vrouw daarentegen is eerder het tegenovergestelde type. Nu zij weet dat haar man eventueel promotie kan maken stijgt de tol van de roem naar haar hoofd.  Zo wil ze zo wie zo een huishoudster, wil haar inwonende schoonvader naar een home sturen en heeft wilde plannen om zoonlief te koppelen aan een meisje met standing niet tegenstaande hij reeds smoorverliefd is op een gewoon meisje.

 Op een bepaald ogenblik komt de directeur met zijn dochter op bezoek bij de familie De Bruyn en dan gaan de poppen aan het dansen. Met de hulp van zijn schoonvader en een paar vrienden weet mijnheer De Bruyn een gans andere wending te geven aan het verhaal. 

Rolverdeling kan je op volgende link vinden: Huidige Productie

Wie wil zien hoe dit allemaal afloopt kan terecht in Zaal Sint-Michaël, Kloosterstraat 12 te Sint-Lievens-Houtem.
Speeldata: vrijdag 21 december, zaterdag 22 december, dinsdag 25 december, woensdag 26 december en vrijdag 28 december telkens om 19u30.
Kaarten kosten 8€ (kinderen -12 aan 5€) en zijn te verkrijgen via de spelers of bij Christiane De Landsheer, Molenkouter 112 telefoon: 053/63 12 75

Plaats een reactie