Martha & Mathilda

Maak kennis met twee intrigerende zussen op leeftijd, die gezamenlijk een charmant, maar enigszins vervallen hotelletje beheren, gelegen in een boerderij. Jaren geleden zaten ze diep in de schulden en zagen zich genoodzaakt hun geliefde boerderij te verkopen aan een notaris op lijfrente, met de voorwaarde dat ze er de rest van hun dagen mochten doorbrengen.

Echter, wat niemand vermoedt, is dat deze vastberaden dames een geheim koesteren dat hun toekomst veilig moet stellen. Ze zijn stiekem bezig met een speciaal project waarmee ze hopen een aardig fortuin te vergaren en te genieten van een zorgeloze oude dag op een zonnige bestemming.

Juist wanneer de deadline van het project in gevaar komt door technische problemen en de notaris, die het wachten beu is, de boerderij dreigt op te eisen, verschijnt een groepje wielertoeristen in het hotel. Ze zijn daar toevallig op de vooravond van de Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen.

Bereid je voor op een intrigerende cocktail van komische, soms spannende en vaak mysterieuze situaties, waarbij Martha en Mathilde vastberaden zijn om hun geheim te bewaren, terwijl ze jongleren met de uitdagingen van het hotel en de onverwachte gasten. Dit toneelstuk belooft een avond vol raadsels en amusement te worden, waarbij de onthulling van het geheim pas aan het einde van de voorstelling plaatsvindt.

Plaats een reactie